דוכן שווארמה (גירוס יווני)

תוכן עניינים

שוארמה יוונית מפרגית טריה

עם תיבול הבית מוגשת על פיתת גירוס, נצלית על פלנצ'ה לוהטת. מוגשת עם טחינה, חמוצים וסלט עגבניות.

שוארמה

עוד על שווארמה

שווארמה היא מנה מסורתית מהמטבח הערבי והלבנוני, שמורכבת מבשר מצופה תבלינים ומעושן על מנת ליצור טעם מיוחד ועשיר. המנה הזו מוכרת בעיקר כמנה מפנקת וטעימה לצד התוספות המגוונות שלה.

הבשר המשמש לשווארמה יכול להיות בשר עוף, בשר טלה או בשר עגל, וכדי להבטיח טעם טוב יותר, הבשר מצופה בתבלינים מיוחדים ומעושן במזון מיוחד ומסורתי לאורך זמן מסוים. הבשר כותב במקום מתאים בתנור או על גריל ומצופה במיץ לימון, שום ופטרוזיליה. מוגשת כדי למלא את הלחם, להוסיף לסלט או לפשטידות. המנה מוגשת עם תוספות כמו סלט ירקות טריים, חומוס, פטה, תבשיל ירקות או סלט חמוץ-מתוק. שווארמה נהדרת לארוחת ערב כשהיא מוגשת עם לחם טחון חם, סלט ירקות צבעוני, פטה עם גבינה, זיתים ופטרוזיליה, ומציעה טעמים עשירים ומתובלים.

שווארמה הופכת לאפשרות טעימה ובריאה לכל מי שמעוניין לטעום מנה מיוחדת וטעימה מהמטבח הערבי. המנה מוצאת ביט

מאמרים שיכולים לעניין אותך

תוכן עניינים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם
iconmail