שירותי קייטרינג בשרי מבית corndog

תוכן עניינים

קייטרינג בשרי לאירועים יכול להיות אופציה טעימה ומשביעה לאורחים.  – שירותי קייטרינג בשרי מבית corndog

עם זאת, חשוב לקחת בחשבון גורמים שונים בבואכם לבחור מה להגיש בתפריט. לאחר מכן, ניתן להשוות בין סוגי נתחים ספציפיים ואף להשוות בין שף פרטי לבין חברת קייטרינג. אמנם יש הבדל בין אירוע חברה לבין אירוע פרטי, אבל דגש על תפריט כשר בהשגחת הרבנות ובעיקר על שירות, ניקיון והגשה יבטיחו מתכון לחוויה קולינרית מושלמת

קייטרינג בשרי לאירועים

כאשר מתכננים תפריט קייטרינג לאירוע, חשוב להתייחס להעדפות וההגבלות התזונתיות של האורחים, הנושא והפורמליות של האירוע וסוג הבשרים שיוגשו. ישנן אפשרויות רבות לבחירה, כגון פילה, סטייק אנטריקוט ופריים ריב, ודרכים שונות לספק קייטרינג, כמו שכירת שף פרטי או חברת קייטרינג. מטבע הדברים, לכל אפשרות יש יתרונות וחסרונות ולכן על הלקוחות לשקול היטב ולקבל את ההחלטה המושלמת לאירועים שונים.

באופן כללי, תפריט קייטרינג בשרי יכול להציע מגוון הטבות לאירועים. יתרון מרכזי אחד הוא שהוא יכול לספק לאורחים ארוחה משמעותית ומשביעה. בשרים כמו בקר ועופות עשירים בחלבון, מה שיכול לעזור לשמור על תחושת שובע ואנרגיה עבור האורחים לאורך כל האירוע. בנוסף, ניתן להכין מנות בשריות במגוון דרכים, כמו צלייה, צלייה או צלייה, מה שיכול להוסיף טעם ומרקם לארוחה.

כאן צריך לשים לב להבדל בין קייטרינג עם כשרות למהדרין לבין על האש רגיל או חברת קיטרינג שבכלל אין לה כשרות. אם בוחרים להתייעץ עם שף בשרים או נציגי החברה, יש לברר מה סוג הכשרות ומה התוקף שלה. בהמשך, קל יותר לתכנן תפריט שכולל בתוכו גם שולחן המבורגר לילדים אבל גם סטייק אנטריקוט או שולחן שוק בשרי לקרניבורים מושבעים.

יתרון נוסף של תפריט בשרי הוא שניתן להתאים אותו לצרכים התזונתיים של האורחים. לדוגמה, קייטרינג יכול להציע שילוב של נתחי בקר שונים, כמו שקדים וסינטה, שיכולים להכיל אורחים המעדיפים בשר רזה יותר או שמן יותר. באופן דומה, קייטרינג יכול להציע מגוון אפשרויות של עופות, כגון עוף והודו, כדי להתאים להעדפות האורחים. בנוסף, קייטרינג יכול לספק אפשרויות לאורחים שמקפידים על הגבלות תזונתיות ספציפיות, כגון דיאטות כשרות או ללא גלוטן.

מנות בשריות יכולות להיות גם אופציה טובה לאירועי קייטרינג עם נושא או רקע תרבותי ספציפי. לדוגמה, צלעות ברביקיו, כבש או טלה מושלמות לפיקניק קיץ או לאירוע בסגנון כפרי. מצד שני, רוסטביף או טלה מסורתיים יכולים להתאים באופן מושלם לאירוע חברה יוקרתי או חתונה.

יתרון נוסף של קייטרינג על טהרת הבשר הוא שהוא יכול להיות חסכוני יחסית. בשרים לרוב זולים יותר מפירות ים או אפשרויות צמחוניות, מה שיכול לעזור להוזיל את עלויות הקייטרינג. בנוסף, לעתים קרובות ניתן להכין בשרים בכמויות גדולות, מה שיכול לעזור להאכיל מספר רב של אורחים.

לבסוף, תפריט בשרי יכול לספק תחושת מסורת והיכרות לאורחים. אנשים רבים רגילים לקבל בשר כמנה עיקרית באירועים ובחגיגות רשמיים, וזה יכול לעזור ליצור אווירה נוחה ומסבירת פנים.

בסך הכל, תפריט בשרי יכול לספק ארוחה משביעה ומשביעה לאורחים, כמו גם להתאמה אישית, חסכונית ומסורתית. עם בחירה נכונה של גזרות, הכנה והצגה, זה יכול להתברר כחלק בלתי נשכח מהאירוע.

פילה, סטייק אנטריקוט או אולי פריים ריב?

כאשר בוחרים איזה תפריט בשרים להגיש באירוע, חשוב לקחת בחשבון את ההעדפות וההגבלות התזונתיות של האורחים. לדוגמה, אם חלק מהאורחים הם צמחונים או שיש להם אלרגיה ספציפית, חשוב לספק גם עבורם אפשרויות. בנוסף, חשוב לקחת בחשבון את הנושא והפורמליות של האירוע. לדוגמה, למנגל מזדמן בחצר האחורית יהיה תפריט שונה מאשר קבלת פנים רשמית בחתונה.

כשמדובר בסוגים ספציפיים של בשרים, פילה, סטייק אנטריקוט ופריים ריב הם כולם אפשרויות פופולריות לאירועים. אז איך בוחרים? הנה כל מה שכדאי לדעת:

פילה הוא נתח בשר רזה רך וטעים. הוא נחשב לרוב לנתח הבשר היקר ביותר ומוגש בדרך כלל באירועים רשמיים יותר או מתאים לאירועים קטנים וסולידיים. אפשר להגיש אותו באירועי חברה, באירועים פרטיים כמו בר מצווה וחתונה וגם באירועים קלילים יותר כמו ימי הולדת. היתרון הוא התאמה לטעם רחב מאוד, אבל החיסרון הוא כאמור מחיר גבוה יחסית.

סטייק אנטריקוט הוא עוד סוג של סטייק, הוא נתח עבה והוא מגיע מגב הפרה, הוא רך יותר מהסטייק פילה. באמצעות סטייק אנטריקוט ניתן לפנות אל המכנה המשותף הרחב ביותר וללכת על בטוח. הוא מתאים לאירוע קטן או גדול ומשדרג כל סוג של תפריט בשרי ללא כל מאמץ. את הסטייק ניתן להגיש גם באירועי צהריים וגם באירועי ערב, כי הוא אהוב על קהל יעד מגוון מאוד.

פריים ריב הוא נתח בשר אקסקלוסיבי שבדרך כלל צלוי ומוגש לעתים קרובות עם רוטב פלפלת או רוטב חזרת. זוהי אופציה קלאסית ופופולרית לאירועים, במיוחד לקבוצות גדולות. מלבד התאמה לקבוצות גדולות, פריים ריב יכול להתאים לאירועי קוקטייל. הוא אמנם פחות מומלץ לקהל יעד שכולל בתוכו ילדים או אפילו בני נוער וצעירים, אך אהוב על אוכלוסייה מנוסה שמעדיפה בשר איכותי ולא מוכנה להתפשר על פחות מהטוב ביותר.

שף פרטי או חברת קייטרינג?

בכל הנוגע לפתרונות קולינריים לאירועים ישנן שתי אפשרויות עיקריות: שף פרטי או חברת קייטרינג. שף פרטי עובד בדרך כלל עם לקוח בודד כדי לתכנן ולהכין ארוחות, בעוד שחברת קייטרינג משרתת בדרך כלל מספר גדול יותר של לקוחות.

שף פרטי יהיה גמיש יותר עם התפריט מכיוון שהוא עובד אחד על אחד עם הלקוח, כמו כן הוא יכול אפילו למצוא מרכיבים שאינם נפוץ בחנויות, אבל כדי לקבל את השירות הזה, הלקוחות יצטרכו לשלם יותר פרמיה תַשְׁלוּם. חברת קייטרינג, לעומת זאת, היא בדרך כלל זולה יותר, ויש לה מגוון רחב יותר של אפשרויות, אבל ייתכן שהן לא כל כך גמישות בתפריט.

2 גישות שונות – אירוע חברה או פרטי כמו חתונה בר מצווה

בתכנון אירועים יש שתי גישות לכאורה סותרות. גישה אחת מתמקדת באירועי חברה, שמיועדים לבעלי עסקים, ארגונים, חברות ומוסדות ציבור. לעומתה, הגישה השנייה מתמקדת רק באירועים פרטיים, מהסוג של חתונה, בר מצווה או בת מצווה, ברית מילה וכן הלאה. אבל איך כל זה משפיע על התפריט ועל האוכל? להלן ההבדלים העיקריים בין אירוע חברה לאירוע פרטי:

אירוע חברה מאורגן בדרך כלל על ידי מעסיק עבור עובדיו ויכול להיות בעל גוון רשמי או מקצועי יותר. אירועים אלה עשויים לשמש לבניית צוות, יצירת רשתות או חגיגת אבני דרך עסקיות.

מצד שני, אירועים פרטיים מאורגנים בדרך כלל על ידי אדם או קבוצה של אנשים ועשויים להיות בעלי נימה סתמית או אישית יותר. אירועים פרטיים עשויים לכלול חגיגות כגון חתונות, ימי הולדת, ימי נישואין ואירועים מיוחדים אחרים.

המסקנה היא שצריך לבחון כל מקרה לגופו. אם אתם מתכננים אירוע חברה, ודאו שאתם מתייעצים עם בעלי מקצוע רלוונטיים. במידה והאירוע הבא בלוח השנה הוא אירוע פרטי, דברו עם חברה שיש לה בזה ניסיון מתאים. בכל מקרה, אל תתפשרו על איכות האוכל וחומרי הגלם.

>השכרת ציוד לאירועים

>שולחן אבירים

>כיסא כתר

>השכרת כסאות בתל אביב

>כסאות פלסטיק מעוצבים

מקרר תעשייתי

>השכרת ציוד לאירועים בירושלים

כשר בהשגחת הרבנות

קייטרינג כשר הוא סוג של קייטרינג שמקפיד על חוקי התזונה של היהדות. בראש ובראשונה, הוא פונה למי ששומר כשרות, כולל הקהילה היהודית ואנשים רבים עם הגבלות תזונתיות. שנית, אפשר להגיש תפריט בהשגחת הרבנות גם עם חברת קייטרינג שעובדת מאחורי הקלעים ויש לה מטבח משל עצמה – אבל גם עם פוד טראק נייד, זמין ונגיש.

משאית אוכל היא מטבח נייד המוקם על גב משאית או נגרר, והוא מצויד בציוד הדרוש להכנה והגשת אוכל. משאיות מזון הפכו פופולריות יותר ויותר בשנים האחרונות, מכיוון שהן מציעות דרך נוחה ומשתלמת עבור אנשים ליהנות ממגוון רחב של מאכלים בזמן שהם בדרכים.

כשרות לא מגבילה אף סוג של דוכן מזון לאירועים בארץ ובעולם. בין אם בוחרים להגיש קייטרינג טבעוני או בשרי, הכשרות יכולה להיות חלק בלתי נפרד מרשימת הדרישות של בעלי אירועים. רואים את הכשרות משולבות בסוגים שונים של דוכני מזון והיא מספקת מגוון רחב יותר של אפשרויות, לרבות בהתאמה לאנשים עם אלרגיות.

אחד היתרונות העיקריים של משאית מזון כשרה הוא הניידות שלה. משאיות מזון ניתנות להובלה בקלות למקומות שונים, מה שהופך אותן לאידיאליות למגוון אירועים. לדוגמה, משאיות מזון משמשות לעתים קרובות בפסטיבלים, ירידים ואירועי חוצות אחרים. הם גם בחירה פופולרית לאירועים פרטיים כמו חתונות ואירועי חברה, שכן הם מספקים אפשרות ייחודית ומהנה לקייטרינג. בנוסף, ניתן להקים משאיות אוכל באזורים עירוניים עמוסים, כמו אזורי עסקים במרכז העיר, מה שמספק אפשרות נוחה לאנשים המחפשים ארוחה קלה בזמן הפסקת הצהריים שלהם.

כשזה מגיע לתפריט, משאיות מזון מתמחות בדרך כלל בסוג מסוים של מזון כמו מטבח מסוים, כריך, טאקו וכו’. בנוסף, מנות בשריות הן לרוב קלות להכנה וניתנות להגשה מהירה, מה שחשוב למשאיות מזון שצריכות לשרת לקוחות בזמן. דוגמאות למנות בשר פופולריות שניתן להגיש במשאית אוכל כוללות המבורגרים, נקניקיות, נקניקיות ועוד. קל להתאים את המנות הללו, וניתן לשלב אותן עם מגוון צדדים כמו צ’יפס, סלט כרוב או שעועית אפויה.

במקרים ספציפיים, הכללת תפריט טבעוני באירוע הופך לטרנד פופולרי מכיוון שהוא יכול להיות כולל עבור אנשים עם הגבלות תזונתיות. הגשת תפריט טבעוני יפנה גם לאנשים שמחפשים אפשרויות בריאות יותר, והוא גם ידידותי יותר לסביבה. יתר על כן, חלק מהאורחים עשויים להיות טבעונים ויעריכו את האפשרות. בסך הכל, כולל תפריט טבעוני היא דרך מצוינת להכיל מגוון רחב יותר של אורחים ולהוסיף מגוון לאפשרויות האוכל.

השירות, הניקיון וההגשה

בחירת חברת קייטרינג היא משימה קלה מכפי שחשבתם. בסופו של דבר, חברת קייטרינג מקצועית צריכה להיות בעלת המאפיינים הבאים מבחינת 3 פרמטרים מרכזיים:

  1. שירות: הם צריכים להיות מסוגלים לספק שירות לקוחות מעולה ולהיות מסוגלים להיענות לכל בקשה או צרכים ספציפיים. הם צריכים גם להיות מסוגלים לתקשר ביעילות עם מתכנן האירוע ולהיות מסוגלים לספק תוכנית מפורטת לאירוע.
  2. ניקיון: עליהם לשמור על רמה גבוהה של ניקיון ובטיחות מזון במהלך ההכנה, ההובלה וההגשה של המזון.
  3. הגשה: הם צריכים להיות בעלי מגוון רחב של אפשרויות מזון, להיות מסוגלים להכין ולהגיש אוכל בזמן, ולהיות מסוגלים לשרת מספר רב של אורחים.

לסיכום, גברים ונשים בטווח רחב של גילאים אוהבים אוכל בשרי ורוצים למצוא אותו גם באירוע שהם מוזמנים אליו. בין אם מדובר על אירוע פרטי או על אירוע חברה, כדאי לתת עדיפות לתפריט הקרניבורי. במידה ויש באירוע טבעוניים, ניתן לבנות עבורם תפריט ספציפי ולהגיש אותו בדוכנים או בפוד טראק נפרדים.

מאמרים שיכולים לעניין אותך

תוכן עניינים

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם
iconmail